Buku Pelawat Farmasi Anis

Disclaimer : Pihak Farmasi Anis tidak bertanggung-jawab dengan kandungan posting yang anda tulis.

  First
  Prev
  Post
  Home
Next  
Last  
Viewing Page 1 of 19 (Total Entries: 182)

-----
March 23rd 2015
06:58:22 PM
Nama anda :  

Julia Mohamed Idris

Komen anda :  

Saya dapati blog ini sangat bagus. Penggunaan bahasa yang amat mudah difahami walau menggunakan bahasa Melayu. Selalunya perihal sains & matematik yang banyak terma pelik2 apabila dialih bahasa ke Bahasa Melayu akan menyukarkan pemahamannya tapi blog ini menyangkalnya. Terima kasih kerana berkongsi ilmu \"\"

Email Email    

-----
March 28th 2014
06:48:39 PM
Nama anda :  

Hilda

Komen anda :  

This take a look at to your site got joyfull -- There's no doubt that I enjoy You actually.

    Website Website    

-----
January 31st 2014
11:38:14 PM
Nama anda :  

Hieronima

Komen anda :  

This take a look at to your site got joyfull -- There's no doubt that I enjoy You actually.

    Website Website    

-----
May 26th 2010
03:52:03 PM
Nama anda :  

Man

Komen anda :  

Assalamualaikum.


Terima kasih diucapkan pihak Farmasi Anis kerana sudi berkongsi pengetahuan dengan para pengguna, banyak manfaat yang diperolehi daripada laman web Farmasi Anis. Semoga usaha ini akan mendapat keberkatan & Farmasi Anis akan terus maju.

Jika ada kelapangan & tidak keberatan saya harap pihak Farmasi Anis sudi menulis artikel berkenaan Vitamin B Complex serta 8 vitamin yang terkandung didalamnya.Tidak banyak artikel yang ditulis dalam bahasa melayu.

Kalau boleh cadangkan juga kepada pelanggan jenama apa yang disyorkan oleh Farmasi Anis.Semoga kita semua mendapat manfaat & keberkatan daripada-Nya, Amin.

Sekian Terima Kasih.

Email Email    

-----
May 6th 2010
01:26:52 PM
Nama anda :  

yasmin

Komen anda :  

Salam,
sy baru shj mendapatkan rawatan untuk jangkitan kuman pada pundi kencing. dua hari suhu badan saya tinggi sgt. tekak loya, dah 3 hari tak boleh makan, kalau makan muntah balik. dari bahagian pinggang kebawah memang sakit, sampai tahap saya menangis tahan sakit. ni dah second time saya kena. tapi yg ni worst lah. dulu kene time form 3. jagalah kesiahatan anda dgn baik ye:)

Email Email    

-----
April 12th 2010
12:48:12 PM
Nama anda :  

mohd mokhyar bin bahardin

Komen anda :  

sy seorang peniaga. bagaimana cara sy yang bukan dlm bidang farmasi boleh mengusahakan perniagaan farmasi @ tuan ada membuat francais farmasi. harap dapat maklum balas.

Email Email    

-----
March 14th 2010
09:26:28 PM
Nama anda :  

rina

Komen anda :  

saya nk tnye..adakah tanda2 termasuk nafsu seks yg rendah akn berterusan juga??krn sy sudah berkahwin dan br berusia 22 tahun..saya mengalami hypothyroidism dari hasil minum ubat radioaktif iodin..

Email Email    

-----
February 22nd 2010
12:47:39 PM
Nama anda :  

Cnc Crew

Komen anda :  

Assalamualaikum,
Kami ingin mencari pengedar untuk produk terbaru dari V RICH www.vrich2u.com iaitu V RICH SUSU KAMBING DENGAN KURMA.
Produk ini 100% keluaran muslim.
Sekiranya pihak tuan/puan berminat untuk mengenali produk ini, hubungi kami 019-5551041/019-5551042

V RICH SUSU KAMBING DENGAN KURMA mendapat pengiktirafan dan dikilangkan sendiri oleh IMP www.imp.my

"Bersama meneruskan sunnah Rasulullah s.a.w. dan sokonglah produk Muslim"

Email Email    

-----
February 10th 2010
08:10:50 PM
Nama anda :  

Zul

Komen anda :  

boleh x saya nak order barang secara online? kalau boleh macam mana caranya...

Email Email    

-----
January 18th 2010
11:38:28 AM
Nama anda :  

ALIYA

Komen anda :  

Salam..sy berminat untuk memohon pekerjaan di farmasi anis..so sy ingin meminta alamat penuh untuk menghantar borang permohonan..

Email Email    

-----


  First
  Prev
  Post
  Home
Next  
Last  
Viewing Page 1 of 19 (Total Entries: 182)


Powered by Bravenet